Ana içeriğe atla

HSSK - Quick Sigorta Yelken Takımı’ndan Bir Zafer Daha

“Cumhurbaşkanlığı 4’üncü Uluslararası Yat Yarışları” kapsamında düzenlenen Cumhuriyet 100’üncü Yıl Kupası’nda genel klasman sonuçlarına göre, Sportsboat A Sınıfı’nda şampiyon HSSK - Quick Sigorta Yelken Takımı oldu. 

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla, İstanbul Valiliği iş birliğinde, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarışı Kulübünce organize edilen, ana sponsorluğunu Quick Sigorta’nın üstlendiği “Heybeliada Su Sporları Kulübü (HSSK) Quick Sigorta HSSK ev sahipliğinde gerçekleşti. 

Bu yıl Cumhuriyet’in 100’üncü yılı onuruna düzenlenen “100’üncü Yıl Cumhuriyet Kupası” heyecanlı bir mücadele ile tamamlandı. İstanbul etabı, “Şamandıra Yarışları”yla başlayan “Cumhurbaşkanlığı 4’üncü Uluslararası Yat Yarışları” kapsamında düzenlenen Cumhuriyet 100. Yıl Kupası’na 104 tekne ve 800 sporcu katıldı. İlk gün Caddebostan-Adalar parkurunda, ikinci gün ise İstanbul Boğazı parkurunda kıyasıya yarışan takımlar İstanbul etabını 29 Ekim’de Boğaziçi startı ile geçilen Adalar parkuru ile tamamladı. Daha önceki üç yarışın da şampiyonu HSSK Quick Sigorta, Sportsboat A Sınıfı’nda şampiyon oldu. Organizasyonun ödülleri Fişekhane'de yapılan bir törenle yarışmacılara takdim edildi.

Mikrofon Başarılı Gençlerde

HSSK - Quick Sigorta Yelken Takımı’ndan Bir Zafer Daha

Ödül törenine katılan Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, takım ile birlikte sahneye çıktı. Törenin sonrasında takımın başarılı sporcularına mikrofon uzatan Ahmet Yaşar, onlardan başarılı sonuçlanan mücadeleleri sonrasında neler hissettiklerini öğrendi.

Sporcuların ortak duygusu, büyük mücadele sonucu dördüncü kez üst üste kazandıkları kupanın verdiği gururdu. Cumhuriyetin 100’üncü yılında böylesine anlamlı bir yarışı kazanmanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan sporcular, Quick Sigorta’ya da destekleri için teşekkür etti. Heybeliada Su Sporları Kulübü Direktörü Saruhan Çinay ise “Üç senedir kazandığımız kupayı Quick Sigorta’nın ve kulübümüzün desteğiyle yeniden kazandık. Umarım sonraki yıllarda da kazanmaya devam edeceğiz. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesileyle Quick Sigorta’ya yeniden teşekkürler” dedi.

HSSK- Quick Sigorta Yelken Takımı ile gurur duyduklarını ifade eden Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar da şöyle konuştu: “Takımımızı kupalarına, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı onuruna düzenlenen böylesine özel bir yarışta bizi yine ve yeniden gururlandıran HSSK - Quick Sigorta Yelken Takımı’nı kutluyor, başarılarının sürmesini diliyorum. Biz de kendilerine Quick Sigorta olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.”

Kürsünün Değişmezi HSSK – QUICK Sigorta

HSSK - Quick Sigorta Yelken Takımı’ndan Bir Zafer Daha

2020 yılında Quick Sigorta’nın rüzgarını yelkenine alan HSSK yelken takımları, HSSK-Quick Sigorta adıyla katıldıkları yarışlarda zaferden zafere, şampiyonluktan şampiyonluğa koştu. Son dönem yarışlarında 12 birincilik, 10 ikincilik, 12 üçüncülük alarak şampiyonluk kürsüsünün değişmez takımı olan HSSK-Quick Sigorta yelken takımları, kaldırdıkları kupalarla başarılarını taçlandırdı. HSSK Quick Sigorta Yelken Takımı, Cumhurbaşkanlığı Kupasını üst üste dört kez kazanarak başarının müdavimi oldu. HSSK Quick Sigorta, Cumhurbaşkanlığı Sportsboats Yat Yarışlarında liderliği kimseye kaptırmazken, Sportsboats Avrupa Şampiyonluğu, Sportsboats Türkiye Şampiyonası ikinciliği ve Sporboats Trofesi HSSK Quick Sigorta Kupası birinciliğinin de sahibi olmayı başardı.

https://www.ifhaber.com/sigortacilik/hssk-quick-sigorta-yelken-takimindan-bir-zafer-daha/?feed_id=20305&_unique_id=65401a6aaa807

sigorta haberleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Zekai Mehmet Tuğtan Oldu

Sigorta sektörünün öncü kuruluşu Anadolu Sigorta’da Genel Müdürlük görevine Zekai Mehmet Tuğtan atandı. Tuğtan, 20 Ocak 2023 itibarıyla yeni görevine başladı. Zekai Mehmet Tuğtan Kimdir? Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Zekai Mehmet Tuğtan, iş hayatına 2001 yılında Türkiye İş Bankası A.Ş. ’de Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. 2009 yılında Bireysel Bankacılık Satış Bölümü’nde Müdür Yardımcılığı, 2013 yılında aynı Bölümde Birim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Tuğtan, 2017 yılında Çarşı-Bakırköy Şubesi Şube Müdürlüğü’ne atandı. 2018-2021 yılları arasında Bireysel Bankacılık Ürün Bölüm Müdürü, 2021-2022 yılları arasında Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölüm Müdürü olarak görev yapan Tuğtan, aynı zamanda Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı’nda Denetçi, Anadolu Hayat Emeklilik’te Yönetim Kurulu Üyesidir. 2022 yılında Harvard Business School’da Advanced Management Programını tamamlayan Z. Mehmet Tu

Quick Finans 2. El Oto Raporu

2. El oto piyasasının nabzını tutan Quick Finans 2022 yılına ait en çok tercih edilen marka ve modeller ile 2023 yılı ilk çeyreğe ait öne çıkan trendleri paylaştı. SmartIQ tarafından Türkiye genelinde faaliyet gösteren 2. El oto satış noktalarından elde edilen verilerle oluşturulan raporda tüketicilerin tercihleri analiz edildi. 2022 Yılında En Çok El Değiştiren Marka Renault, Model İse Clio Oldu 2022 Yılında En Çok El Değiştiren Marka Renault, Model İse Clıo Oldu 2022 yılında toplam 3 Milyon 348 Bin araç el değiştirdi. En çok el değiştiren marka sıralamasında ilk sırada 542 bin araçla Renault yer aldı. Renault'yu sırası ile 457 bin araçla Volkswagen, 321 bin araçla Fiat, 249 bin araçla Opel ve 231 bin araçla Ford izledi. İlk 5 markanın toplam el değiştiren araç sayısı içindeki payı %54,1 olarak gerçekleşti. Model sıralamasında ise ilk sırayı 178 bin adetle Renault Clio aldı. Onu 171 bin adetle Fiat Egea, 153 bin adetle VW Passat, 138 bin adetle Fo

Ana Sigorta’dan Tastamam Kasko

Ana Sigorta tarafından tüketici ihtiyaç... Ana Sigorta tarafından tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan Tastamam Kasko, kaza ve çalınma gibi standart risklere ilave olarak mekanik arıza kaynaklı risklere karşı da teminat sunarken, aynı zamanda sigortalının aracına “geri alım opsiyonu” sağlayan, sektörün ilk ve tek kasko ürünü olma özelliğini taşıyor. Ana Sigorta Genel Müdürü Arda Tuncay “Ana Sigorta olarak hedefimiz yenilikçi ürünlerle müşterilerimizin […] sigorta haberleri https://www.ifhaber.com/sigortacilik/ana-sigortadan-tastamam-kasko/?feed_id=10821&_unique_id=646a78f7e5f97