Ana içeriğe atla

Aveon Global’den ‘’100. Yılda 100 Gence Destek Projesi‘’

Her fırsatta genç şirket olarak gençlerin yanında olduğunu söyleyen Aveon Global Sigorta Cumhuriyetimizin 100ncü yıl kutlamalarında önemli bir projeyi de hayata geçirdi. Şirket, 29 Ekim haftasında poliçe satışlarından elde edilen gelirin önemli bir kısmını ‘’100. Yılda, 100 Gencimizin Yanındayız’’ mottosu ile gençlere geri dönüşümsüz destek olarak tahsis edecek. Projenin kısa süreli olmakla beraber 100ncü yıl ruhuna yakışır bir şölene dönüşmesi için 1300 acentesini de kampanyaya davet eden şirket üst yönetimi, projeden duydukları heyecanı ve Cumhuriyetimizin 100ncü yılda ne anlam ifade ettiğini basın demeciyle bildirdiler. Demeçte:  

Kemal Gül, Genel Müdür

Aveon Global’den ‘’100. Yılda 100 Gence Destek Projesi‘’

Neden mi (?) 100ncü Yılda, 100 Gencimizin Yanındayız! Çünkü onlar bizim yarınlarımızı, çünkü onların umutları bizim umutlarımız, 100ncü yılımızın gençleri 1000nci yılımızın da aynı zamanda garantisi ve bayrak yarışının kazananı demektir. Genç Aveon olarak her zaman aynı ruhla onların yanında olduk ve her zamanda olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100ncü Kutlu ve Umutlu olsun!

A.Kerim Bağdaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekili

A.Kerim Bağdaş

Tüm projelerimizde gençleri ayrı bir yere koyduk. Gerek fikirleri ve gerekse de tasarımları ile gençleri önemseyen bir şirket olmaya söz verdik ve bu sözümüzü tuttuğumuzu gösteren onlarca projeyi de hayata geçirmenin sevincini yaşıyoruz.  Bu nedenle 100ncü yılın bizim için anlamı daha büyük daha misyoner. ‘’100ncü Yılda, 100 Gencimizin Yanındayız!’’ Projemiz ile fark yaratmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. 100ncü yılımız kutlu olsun!

Emrah Yaşar, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı /CMO

Aveon Global’den ‘’100. Yılda 100 Gence Destek Projesi‘’

Cumhuriyetimizin 100ncü yılına yakışan bir enerji ve heyecanla projemizi tasarladık. Sadece biz veya gençler değil tüm acentelerimizi de bu heyecana ortak ettik. Gençler için gençlerle beraber projeler hayata geçiren Avoen Global Sigorta olarak gençlerimizin umutlarına ışık olmaya devam edeceğiz. Dünün çocukları, bugünün gençleri ve yarınlarımızın temsilcileri olan gençlerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Cumhuriyetimizin 100ncü yılı kutlu ve umutlu olsun!

Oya Yıldız, Teknik & Hasar Genel Müdür Yardımcısı

Aveon Global’den ‘’100. Yılda 100 Gence Destek Projesi‘’

Tasarladığımız her üründe gençler için yaratacağı faydayı ve kolaylığı öne çıkardık. Bugün gençlere özel sigorta ürünü olan tek sigorta şirketi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizin geleceklerine dokunmak, onlarla büyümek ve başarılarında katkımızın olması en büyük başarımız olacaktır. 100ncü yılımız kutlu olsun!

Nilgün Kardemir, Sağlık ve Seyahat Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı

Gençlere özel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası GENÇ AVEON ve Erasmus Eğitim sigortasını hayata geçiren, her konuda, Ata’mızın “gelecek sizlere emanettir” dediği gençlerimizi öncelikleyen, Yurt dışı eğitim burslarıyla destekleyen şirketimiz, 100.ncü yılın ruhuna uygun bu anlayışla Edirne’den Kars’a tüm gençlerimizle çalışmalarını sürdürecek ve aynı heyecanla, Cumhuriyetimizin 100ncü yılında gururluyuz ve mutluyuz diyecektir. Çünkü Cumhuriyet yeni bir hayat ve gelecek demektir.

Melek Yılmaz, IT ve Dijital Süreç Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı

Melek Yılmaz

100ncü Yılda, 100 Gencimizin Yanındayız' projemizi destekleyerek onlarca 'insurtech' girişimini gençlerle birlikte hayata geçiriyoruz. İş hayatının temel taşı olan dijitalleşmeyi, gençlerimizin yaratıcı yetenekleri ile şekillendirmeye de devam edeceğiz. Bu amacı gerçekleştirmek için birçok üniversite ve teknokentle iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugünün gençleri, sadece geleceğin liderleri olmakla kalmayacak, aynı zamanda ülkemizi daha da aydınlatacak teknolojik gelişmelerin öncüleri olacaklar. Onları kendi yerlerimize yetiştirmenin sorumluluğunu ve görevini taşıyoruz. Teknolojiyle aydınlanmış Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!"

Handan Demir, Satış Genel Müdür Yardımcısı

Melek Yılmaz

Tüm Türkiye de yaygın 1300’e varan acente ve brokerimiz ile beraber ‘’ (?) 100ncü Yılda, 100 Gencimizin Yanındayız!’’ projemizin heyecanı içindeyiz. Gençlerimizi her noktada önemseye bir şirket olarak Aveon Globa Sigortanın farklı bir yeri olduğunun da bilinci içerisindeyiz. Sadece bu tür bayramlarla değil her zaman gençleri önceleyen şirket olarak bizler gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle yanlarında olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

https://www.ifhaber.com/sigortacilik/aveon-globalden-100-yilda-100-gence-destek-projesi/?feed_id=19796&_unique_id=6531b70aa195e

sigorta haberleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Zekai Mehmet Tuğtan Oldu

Sigorta sektörünün öncü kuruluşu Anadolu Sigorta’da Genel Müdürlük görevine Zekai Mehmet Tuğtan atandı. Tuğtan, 20 Ocak 2023 itibarıyla yeni görevine başladı. Zekai Mehmet Tuğtan Kimdir? Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Zekai Mehmet Tuğtan, iş hayatına 2001 yılında Türkiye İş Bankası A.Ş. ’de Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. 2009 yılında Bireysel Bankacılık Satış Bölümü’nde Müdür Yardımcılığı, 2013 yılında aynı Bölümde Birim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Tuğtan, 2017 yılında Çarşı-Bakırköy Şubesi Şube Müdürlüğü’ne atandı. 2018-2021 yılları arasında Bireysel Bankacılık Ürün Bölüm Müdürü, 2021-2022 yılları arasında Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölüm Müdürü olarak görev yapan Tuğtan, aynı zamanda Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı’nda Denetçi, Anadolu Hayat Emeklilik’te Yönetim Kurulu Üyesidir. 2022 yılında Harvard Business School’da Advanced Management Programını tamamlayan Z. Mehmet Tu

Quick Finans 2. El Oto Raporu

2. El oto piyasasının nabzını tutan Quick Finans 2022 yılına ait en çok tercih edilen marka ve modeller ile 2023 yılı ilk çeyreğe ait öne çıkan trendleri paylaştı. SmartIQ tarafından Türkiye genelinde faaliyet gösteren 2. El oto satış noktalarından elde edilen verilerle oluşturulan raporda tüketicilerin tercihleri analiz edildi. 2022 Yılında En Çok El Değiştiren Marka Renault, Model İse Clio Oldu 2022 Yılında En Çok El Değiştiren Marka Renault, Model İse Clıo Oldu 2022 yılında toplam 3 Milyon 348 Bin araç el değiştirdi. En çok el değiştiren marka sıralamasında ilk sırada 542 bin araçla Renault yer aldı. Renault'yu sırası ile 457 bin araçla Volkswagen, 321 bin araçla Fiat, 249 bin araçla Opel ve 231 bin araçla Ford izledi. İlk 5 markanın toplam el değiştiren araç sayısı içindeki payı %54,1 olarak gerçekleşti. Model sıralamasında ise ilk sırayı 178 bin adetle Renault Clio aldı. Onu 171 bin adetle Fiat Egea, 153 bin adetle VW Passat, 138 bin adetle Fo

Ana Sigorta’dan Tastamam Kasko

Ana Sigorta tarafından tüketici ihtiyaç... Ana Sigorta tarafından tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan Tastamam Kasko, kaza ve çalınma gibi standart risklere ilave olarak mekanik arıza kaynaklı risklere karşı da teminat sunarken, aynı zamanda sigortalının aracına “geri alım opsiyonu” sağlayan, sektörün ilk ve tek kasko ürünü olma özelliğini taşıyor. Ana Sigorta Genel Müdürü Arda Tuncay “Ana Sigorta olarak hedefimiz yenilikçi ürünlerle müşterilerimizin […] sigorta haberleri https://www.ifhaber.com/sigortacilik/ana-sigortadan-tastamam-kasko/?feed_id=10821&_unique_id=646a78f7e5f97