Ana içeriğe atla

Timur Selçuk Turan: Milletimizin Her Daim Yanındayız

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında ülke ve millet olarak büyük ve derin bir üzüntüye boğulduk. Bunun üstesinden el birliği ile kalkmak konusunda sigorta sektörü birlik olarak ve ayrı ayrı da birçok yardımlar ile hepimizi gururlandırdı. Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan Deprem afetinin yaşandığı 10 ildeki faaliyet ve çalışmaları hakkında sorumlarımızı yanıtladı.

Soğukkanlılıkla Ve İhtiyatlı Bir Şekilde Bölgede Seferber Olmaya Çalıştık

6 Şubat depremini ilk duyduğunuz anda ki tepkinizi ve yaşadığınız duygunuzu bize kısaca anlatır mısınız?

Bir deprem ülkesi olarak her zaman teyakkuz halinde olmamız gerektiği bilincindeyiz, bu sebeple hızla vakit kaybetmeden gerek RS Otomotiv Grubu olarak, gerek Tur Assist olarak bölgedeki operasyonlarımıza ilk saatlerden itibaren başladık, ayrıca diğer illerden de operasyon desteği sağlamak adına çok hızlı bir aksiyon aldık. Yaşadığımız duygu tarifsiz, ilk dakikalarda gördüğümüz görüntülerin akabinde soğukkanlılıkla ve ihtiyatlı bir şekilde bölgede seferber olmaya çalıştık.

Yöneticilerimiz İle 10 İlimize İntikal Ederek Afet Bölgesindeki Durum Tespitini Yakından Takip Ettik

Depremin hemen sonrasında şirket olarak nasıl bir planlama yaptınız? Öncelikleriniz neler oldu?

Tüm insani yardım süreçlerimiz dışında depremin gerçekleştiği andan itibaren deprem bölgesinden gelecek asistans talepleri için hem operasyon hem hizmet birimleri departmanlarımız teyakkuz haline geçti. RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanımız Ünal Ünaldı, tüm operasyon ve hizmet birimleri departmanı yöneticilerimiz ile 10 ilimize intikal ederek afet bölgesindeki durum tespitini yakından takip ettik. Öte yandan Kahramanmaraş’taki RS Servis noktamız hızla koordinasyon merkezine dönüştürülerek bölgeye gelen insani yardımların koordineli bir şekilde halkımıza ulaştırılmasına katkı sağlamaya çabaladık. Karavan Forum iş birliğimizle karavanların bölgeye hızlı bir şekilde sevk edilmesini sağladık. En önemlisi çekicilerimiz bölgede hasar gören araçların çekilmesinden enkaz kaldırma ve arama-kurtarma faaliyetlerinde aktif olarak rol aldı.

Bölgeyi Kalkındırmak Adına İstihdamı Kuvvetlendirmemiz Gerekiyor

Depremler ve sonrasındaki yıllar maddi kayıpların geri kazandırılması kadar insani olarak da duygusal bir atılım gerektiriyor. Önümüzdeki yıllarda sizin bu konudaki hedefleriniz neler olacak? Depremden zarar gören iller için neler düşünüyorsunuz?

Depremde hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Bu acının, yaşanan afetin bir tarifi yok. Bölgeyi kalkındırmak adına istihdamı kuvvetlendirmemiz gerekiyor. Bu konuda hem otomotiv hem sigortacılık hem de asistans şirketleri olarak istihdam süreçleri ve yatırım gibi konularda birlik halinde hareket etmenin doğru olacağını düşünüyoruz.

Milletimizin Her Daim Yanındayız

Son olarak da depremden zarar gören tüm milletimize neler söylemek istersiniz? hem şahsi hem de kurumsal kimliğiniz ile söyleyeceklerini okurlarımıza sunmak isteriz.

Deprem bölgesinde afetten etkilenen tüm milletimizin yanında olduğumuzu, hep birlikte bu zorlu günleri aşacağımızı, birlik ve beraberlikle yeniden güzel günler göreceğimize inanıyoruz. Biz çok büyük bir ailenin, Türk milletinin bir parçası olarak, yerli bir şirket olarak milletimizin her daim yanındayız. Yaşanılan bu acının, bu elim deprem felaketinin bir kez daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

https://www.ifhaber.com/sigortacilik/timur-selcuk-turan-milletimizin-her-daim-yanindayiz/?feed_id=5940&_unique_id=63f7768c7af72

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Zekai Mehmet Tuğtan Oldu

Sigorta sektörünün öncü kuruluşu Anadolu Sigorta’da Genel Müdürlük görevine Zekai Mehmet Tuğtan atandı. Tuğtan, 20 Ocak 2023 itibarıyla yeni görevine başladı. Zekai Mehmet Tuğtan Kimdir? Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Zekai Mehmet Tuğtan, iş hayatına 2001 yılında Türkiye İş Bankası A.Ş. ’de Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. 2009 yılında Bireysel Bankacılık Satış Bölümü’nde Müdür Yardımcılığı, 2013 yılında aynı Bölümde Birim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Tuğtan, 2017 yılında Çarşı-Bakırköy Şubesi Şube Müdürlüğü’ne atandı. 2018-2021 yılları arasında Bireysel Bankacılık Ürün Bölüm Müdürü, 2021-2022 yılları arasında Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölüm Müdürü olarak görev yapan Tuğtan, aynı zamanda Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı’nda Denetçi, Anadolu Hayat Emeklilik’te Yönetim Kurulu Üyesidir. 2022 yılında Harvard Business School’da Advanced Management Programını tamamlayan Z. Mehmet Tu

Quick Finans 2. El Oto Raporu

2. El oto piyasasının nabzını tutan Quick Finans 2022 yılına ait en çok tercih edilen marka ve modeller ile 2023 yılı ilk çeyreğe ait öne çıkan trendleri paylaştı. SmartIQ tarafından Türkiye genelinde faaliyet gösteren 2. El oto satış noktalarından elde edilen verilerle oluşturulan raporda tüketicilerin tercihleri analiz edildi. 2022 Yılında En Çok El Değiştiren Marka Renault, Model İse Clio Oldu 2022 Yılında En Çok El Değiştiren Marka Renault, Model İse Clıo Oldu 2022 yılında toplam 3 Milyon 348 Bin araç el değiştirdi. En çok el değiştiren marka sıralamasında ilk sırada 542 bin araçla Renault yer aldı. Renault'yu sırası ile 457 bin araçla Volkswagen, 321 bin araçla Fiat, 249 bin araçla Opel ve 231 bin araçla Ford izledi. İlk 5 markanın toplam el değiştiren araç sayısı içindeki payı %54,1 olarak gerçekleşti. Model sıralamasında ise ilk sırayı 178 bin adetle Renault Clio aldı. Onu 171 bin adetle Fiat Egea, 153 bin adetle VW Passat, 138 bin adetle Fo

Ana Sigorta’dan Tastamam Kasko

Ana Sigorta tarafından tüketici ihtiyaç... Ana Sigorta tarafından tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan Tastamam Kasko, kaza ve çalınma gibi standart risklere ilave olarak mekanik arıza kaynaklı risklere karşı da teminat sunarken, aynı zamanda sigortalının aracına “geri alım opsiyonu” sağlayan, sektörün ilk ve tek kasko ürünü olma özelliğini taşıyor. Ana Sigorta Genel Müdürü Arda Tuncay “Ana Sigorta olarak hedefimiz yenilikçi ürünlerle müşterilerimizin […] sigorta haberleri https://www.ifhaber.com/sigortacilik/ana-sigortadan-tastamam-kasko/?feed_id=10821&_unique_id=646a78f7e5f97